Üçgen Mutfak

Özel Mekanlara...

Özel Ürünler

Birinci Kalite

Profesyonel Hizmet

Detaylı Garanti

Kişiselleştirme Seçenekleri

DRY AGED ET YAŞLANDIRMA DOLABI TEK KAPILI
  • DRY AGED ET YAŞLANDIRMA DOLABI TEK KAPILI
  • DRY AGED ET YAŞLANDIRMA DOLABI TEK KAPILI
  • DRY AGED ET YAŞLANDIRMA DOLABI TEK KAPILI
  • DRY AGED ET YAŞLANDIRMA DOLABI TEK KAPILI
  • DRY AGED ET YAŞLANDIRMA DOLABI TEK KAPILI

DRY AGED ET YAŞLANDIRMA DOLABI TEK KAPILI

Ürün Hakkında

İlk kez ABD’de uygulanmaya başlanan Dry Aged yöntemi, kaliteli sığır etlerinin, yüzde 80-86 nem ve 0 derece sıcaklıkta, 21 ila 28 gün arasında kendi kemiği üzerinde bekletilmesinden oluşuyor. Etin daha yumuşak olmasını sağlayan bu yöntem, aynı zamanda daha aromatik kokmasını da sağlıyor. Son dönemde büyük bir gelişim gösteren Türk gastronomisinde de Dry Aged yöntemi ile dinlendirilmiş etler tercih edilmeye başlandı.DRY AGED DOLAPLARDA en önemli özellik tuzun bakteri üremesine izin vermeyen yapısı sayesinde etin kuru yaşlandırma sisteminde formunu koruyarak lezzetlenmesidir. Aslında DRY AGED DOLAPLARDA istenilen yaklaşık 28 gün boyunca etin kolojen yapısının parçalanarak suyunun tamamen gitmesi ve ateşe atıldığında kısa sürede pişmesidir. Bu nedenle etin saklanma derecesi önemlidir. Bu dolaplarda 0-  +2 derecede kuru havada tutulur. Aging kelimesi hepimizin bildiği gibi YAŞLANMA anlamına gelir. Bu dolaplarda ET YAŞLANDIRILIR yani bir anlamda kolojen yapısı gevşetilir


- Dik Tip Camlı Tek Kapılı Dry Aged Dolap
- 4 sıra paslanmaz tel raflı
- Led Aydınlatmalı 
- Fanlı soğutma
- Dış Gövde 2 yıl garantili
- Motor Grubu 1 Yıl garantili


NOT: Dilediginiz Modellerde ve dilediğiniz özelliklerde özel imalatımız bulunmaktadır. Detaylı Bilgi İçin: 0242 244 0152
 

Yeni

custom block custom block
İletişim